Tots els pobles

Perfil de l'empresa

Inici> Sobre Nosaltres > Perfil de l'empresa

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd es troba al districte nou de Pudong, Xangai, Xina. És un fabricant professional d'envasos d'envasos de cosmètics i un proveïdor líder de solucions d'envasament de bellesa durant 20 anys a la Xina. Ara, l'empresa ha desenvolupat una fàbrica moderna a una escala de 20,000 metres quadrats amb més de 300 empleats. Ha introduït les màquines més avançades d'emmotllament, injecció, bufat d'ampolles, impressió automàtica de seda, estampació en calent, etiquetatge i recobriment, etc. L'empresa està certificada amb sistemes ISO-9001.

Els productes de l'empresa inclouen envasos de cosmètics, envasos farmacèutics i envasos d'aliments, etc. Els principals productes inclouen ampolles de plàstic, ampolles sense aire, ampolles comptagotes, pots de crema, taps, bombes i envasos de maquillatge, etc. Es dedica a subministrar solucions d'envasament integrals per a els seus clients a tot el món. El producte s'ha exportat a Hong Kong, Japó, Corea, Sud-est asiàtic, Orient Mitjà, Oceania, Europa i Amèrica. L'empresa també té les seves pròpies línies de producció de pigments que podrien oferir serveis ràpids de combinació de colors als clients.

Hem guanyat una bona reputació entre els nostres clients amb el nostre producte de bona qualitat, una gestió estricta i d'alta eficiència, un disseny de productes creatius i uns serveis excel·lents.

Ens esforcem per oferir un producte superior als nostres clients sobre la base de la innovació contínua de productes i la inversió en R + D, tot el nostre equip sempre es dedica a complir i superar les expectatives dels nostres clients i convertir-nos en el soci més fiable dels nostres clients a llarg termini, benvingut a contactar amb nosaltres si teniu algun requisit.


La nostra missió

Per ser un proveïdor de solucions d'impressió i embalatge de classe mundial, creeu valor al màxim per als nostres clients mitjançant la innovació tècnica contínua i la gestió avançada.


Valors fonamentals

Les persones són la base. El verd, la innovació i l'honestedat és l'ànima de la nostra corporació.
L'ésser humà és el recurs més valuós.
Reconeixem la singularitat de cada individu; respectem i agraïm les seves contribucions a la productivitat, seguretat, creativitat i creixement de la nostra empresa.
La innovació i l'honestedat són el camí cap a l'èxit.
Shanghai Hejing Plastic Product espera treballar amb amics de tots els àmbits de la vida arreu del món per crear un futur brillant junts!

Parlem Embalatge

Busqueu solucions a les vostres necessitats d'envasament de bellesa que compleixin els vostres requisits de marca i sostenibilitat?

Sol·liciteu una consulta gratuïta amb un dels nostres experts en embalatge.